Skip to content

Over ons

KIME_005

Renate

Ik ben Renate en ben een gepassioneerde styliste. In 2015 begon mijn liefde voor nagels te groeien en ben ik bij elke collega gaan oefenen. Iedereen vond dat ik talent had, maar zelf vond ik mezelf nog niet goed genoeg. Cursus na cursus groeide ik steeds meer. Niet alleen ik begon dat te zien maar ook de mensen om mij heen. Dit was voor mij een reden om het serieus te gaan promoten en er steeds beter in te worden.

In Januari 2019 ben ik begonnen aan de allround lash artist opleiding en ook dit sloeg erg aan bij de klanten. Ik kreeg steeds meer nieuwe klanten bij. Daarom schreef ik me dat jaar ook in bij de KvK en kon ik zelfs stoppen met de baan die ik had in een kleding winkel.

In 2020 begon ik tijdens de pandemie aan een Allround Brow Artist opleiding waarmee ik nog mijn aanbod heb kunnen uitbreiden.

Na de pandemie in 2022 besloot ik om een salon te gaan openen en me te gaan focussen op het lesgeven en het oprichten van een groothandel. Zelf tot heden blijf ik mezelf trainen in verschillende behandelingen.

Het doel is altijd om te blijven groeien, want stilstaan is ook maar saai.

Wil jij nou ons team komen versterken? Stuur dan jou CV en portfolio door naar renate@primebeautyandnails.nl