Skip to content

Over ons

KIME_005

Renate

Ik ben Renate en ben een gepassioneerde styliste. In 2015 begon mijn liefde voor nagels te groeien en ben ik bij elke collega gaan oefenen. Iedereen vond dat ik talent had, maar zelf vond ik mezelf nog niet goed genoeg. Cursus na cursus groeide ik steeds meer. Niet alleen ik begon dat te zien maar ook de mensen om mij heen. Dit was voor mij een reden om het serieus te gaan promoten en er steeds beter in te worden.

In Januari 2019 ben ik begonnen aan de allround lash artist opleiding en ook dit sloeg erg aan bij de klanten. Ik kreeg steeds meer nieuwe klanten bij. Daarom schreef ik me dat jaar ook in bij de KvK en kon ik zelfs stoppen met de baan die ik had in een kleding winkel.

In 2020 begon ik tijdens de pandemie aan een Allround Brow Artist opleiding waarmee ik nog mijn aanbod heb kunnen uitbreiden.

Na de pandemie in 2022 besloot ik om een salon te gaan openen en me te gaan focussen op het lesgeven en het oprichten van een groothandel.

Het doel is altijd om te blijven groeien, want stilstaan is ook maar saai.

Michelle

Ik ben Michelle 24 jaar en werk al jaren met passie om vrouwen zelfverzekerd en mooi de deur uit te laten gaan. Op mijn 18e ben ik de beautybranche ingerold en heb ik mijn certificaat allround wimperextension specialiste behaald. Zo kon ik naast mijn studie een extra centje bij verdienen. Loop der jaren ben ik meer diversiteit gaan aanbieden en heb ik mezelf gepromoveerd naar Semi- Permanente make up styliste met de nodige certificaten.

Bij mij kun je naast wimper extensions, trainingen, henna brows, brow tint & wax terecht voor prachtige PMU Powderbrows en/of PMU Full lips. De komende jaren zal ik dan ook zeker bezig blijven met het aannemen van nieuwe cursussen om verder te ontwikkelen. Blijf vooral op de hoogte van onze ´beauty menukaart´ want er komt nog heel veel leuks aan.

Hopelijk tot snel in de salon.

KIME_008