Skip to content

Salon voorwaarden

Wanneer u een afspraak online of via een styliste in de salon boekt gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden;

  1. Annuleren kan kostenloos 24 uur voor aanvang van u geplande afspraak.
  2. U dient ten alle tijden een aanbetaling te voldoen van 50% van de behandelprijs. Heeft u geen aanbetaling gedaan? Dan staan wij in ons recht om u achteraf de factuur te sturen voorde openstaande kosten.
  3. Wanneer het vaker voorkomt dat u niet op tijd afmeld of niet komt opdagen zijn wij genoodzaakt om 100% in rekening te brengen.
  4. De bovenstaande punten gelden voor alle soort afmeldingen. Denk hierbij aan een ziekmelding of annulering wegens privé omstandigheden.
  5. Wanneer u niet voldoet aan de betalingstermijn die word gegeven mag de salon de kosten verhogen met €7,50 voordat deze naar een incassobureau wordt verstuurd.
  6. Wanneer u een behandeling heeft laten verrichten in onze salon krijgt u als service één week garantie. De garantie houd in dat wanneer de behandeling niet naar het juiste resultaat is wij deze opnieuw voor u uitvoeren.
    Echter kunnen wij u geen garantie bieden als u geen medische achtergrond met ons heeft gedeeld. Wanneer u een allergische reactie of irritatie ontwikkeld na de behandeling kunnen wij dit ook niet als garantie opnemen en zijn wij niet aansprakelijk voor het onstaan hiervan.
  7. Wij zullen nooit een restitutie uitvoeren. Ongeacht of u tevreden of ontevreden bent over het behaalde resultaat. Wij zullen dan naar een andere geschikte oplossing zoeken om beide partijen tegemoet te komen.

Wanneer u het als klant niet eens bent met de gegeven optie zullen wij onze service daarop niet kunnen aanpassen.