Skip to content

Acrylnagels Breda

Wil jij mooie kunstnagels? Bij Prime Beauty & Nails komen jouw nagels er exact zo uit te zien als jij voor ogen hebt. Zo kan ik je nagels voorzien van prachtige nailart met glitters en steentjes en zijn er verschillende designs mogelijk. Uiteraard kun je kiezen uit veel verschillende nagellakjes zodat jouw nieuwe nagels mooi staan bij jouw stijl en uitstraling.

De finishing touch voor een verzorgde uitstraling

Met een set perfect afgewerkte acrylnagels zie jij er stralend uit. Je kunt de nagels laten aanbrengen met of zonder verlenging van je eigen nagels. Daarnaast kun je deze in alle denkbare kleuren laten lakken. Alles is mogelijk, zo versier je jouw nagels met creatieve nailart, prachtige glitters en steentjes. Ook kun je kiezen voor een nette French manicure of gellak. Het is altijd een goed moment om je nagels te laten doen, of je er nu goed uit wilt zien voor een feestje, date of sollicitatiegesprek. Goed verzorgde nagels vallen op en zorgen ervoor dat jij er goed verzorgd uit ziet.

Acrylnagels

Voordat ik de acrylnagels bij je zet zal ik eerst je handen desinfecteren, de nagelriemen terugduwen en je eigen nagels lichtjes vijlen. Je kunt kiezen tussen een tip of een verwijderbare sjabloon waarmee ik je nagels mooi verleng. Nadat de verlenging is aangebracht ga ik aan de slag met de acryl. Dit materiaal hardt uit wanneer het wordt blootgesteld aan de buitenlucht. Als de acryl voldoende opgedroogd is, ga ik je nagels vijlen en polijsten en kan ik de door jouw gekozen nailart of nagellak aanbrengen. Het voordeel van acrylnagels is dat deze nagels zeer stevig en hard zijn. Hierdoor zijn deze nagels minder kwetsbaar dan bijvoorbeeld gelnagels en kun je ze langere tijd dragen.

Boek nu jouw behandeling

Ben jij klaar met je korte, gescheurde of gebroken nagels? Acrylnagels zijn de perfecte oplossing voor jou! Je beleeft wekenlang plezier van deze sterke, mooie en betrouwbare kunstnagels en ziet er direct goed verzorgd uit. Je natuurlijke nagels kunnen gewoon doorgroeien onder de kunstnagels. Laat je nagels direct mooi lakken of voorzien van unieke nailart als je toch in de nagelsalon bent! Ik zorg ervoor dat jij helemaal in de watten gelegd wordt en de salon met een blij gevoel verlaat. Ook kan je bij mij terecht voor een lash lift behandeling en het plaatsen van wimperextensions. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op.