Skip to content

Lash lift Breda

Lash Lift omgeving Breda

Een Lash Lift zorgt ervoor dat je natuurlijke wimpers meer volume krijgen en gelift worden. Hierbij verf en krul ik de natuurlijke wimper voor een mascara look. De Lash Lift blijft gemiddeld 6-8 weken zitten en is bijvoorbeeld ideaal als je op vakantie gaat. Je hebt verder geen omkijken meer naar je wimpers en geniet van een mooie en natuurlijke look. De Lash Lift is onschadelijk voor je wimpers.

Natuurlijk volume

Bij de Lash Lift worden je natuurlijke wimpers gelift en krijgen deze meer volume. Ook verf ik je wimpers voor een prachtige mascara look die maar liefst 6-8 weken blijft zitten. Je eigen wimpers worden vanaf de wortel gelift met een speciale crème. Deze crème zorgt ervoor dat jouw wimpers de nieuwe vorm blijven behouden. Het resultaat van de behandeling zijn lange, gekrulde, volle en gezonde wimpers waar je lang plezier aan gaat beleven. Als je nog wat meer volume en lengte zoekt kun je ook kiezen voor wimperextensions. Bij Prime Beauty & Nails wordt er geluisterd naar jouw wensen. Ik zorg ervoor dat jij een deskundig advies krijgt op basis van je wensen en behoeften waardoor jij de behandeling uit kunt zoeken die bij je past.

Geen mascara meer nodig

Als jij iedere dag veel tijd kwijt bent aan het doen van je make-up biedt Lash Lift een goede uitkomst. Door je wimpers te laten krullen en verven zien deze er op ieder moment van de dag intens en vol uit. Hierdoor heb je niet langer een wimperkruller of mascara nodig. Het resultaat blijft ongeveer 2 maanden zichtbaar. Doordat de behandeling niet schadelijk is voor je eigen wimpers, kun je deze na 6-8 weken gewoon weer herhalen.

Plan jouw afspraak in

Wil jij schitterende natuurlijke wimpers die jouw ogen extra laten spreken? Plan dan direct een afspraak in. Prime Beauty & Nails is een gezellige en professionele salon aan huis waar jij terecht kunt voor verschillende wimperbehandelingen. Wil jij jezelf helemaal in de watten laten leggen? Dan kun je ook kiezen voor de styling van jouw nagels. Wij zijn een bekend adres voor acrylnagels in de omgeving van Breda. Na een bezoek aan mijn salon zorg ik ervoor dat jij tevreden en prachtig verzorgd weer naar buiten loopt. Je geniet echt van een momentje voor jezelf. Neem contact op als je nog vragen hebt of plan jouw afspraak direct in. Ik kijk ernaar uit om je te ontvangen in de salon!