Skip to content

Wenkbrauwen Breda

Wenkbrauwen in Breda in model laten brengen

Ben je op zoek naar een beautysalon in Breda om je wenkbrauwen in model te laten brengen? Bij mij kun je terecht voor het epileren, waxen, verven en modelleren van je wenkbrauwen. Voordat ik begin met je wenkbrauwen meet ik ze eerst nauwkeurig af zodat ik het juiste model kan bepalen. Ieders gezicht verschilt van vorm dus is het belangrijk om dit goed af te stemmen. Voor definiëren van je wenkbrauwen heb ik mij gespecialiseerd in verschillende technieken. Wanneer je lichte wenkbrauwhaartjes hebt is het bijvoorbeeld een uitkomst om ze te verven. Wil je graag langer resultaat blijven zien? Maak dan een afspraak voor henna wenkbrauwen in mijn salon in Breda! Deze techniek zorgt ervoor dat je ongeveer 4 weken gekleurde wenkbrauwen behoudt.

Wenkbrauwen in Breda met korting

Wist je dat je in mijn salon in Breda wenkbrauwen kunt laten zetten met student discount? Op vertoon van je student ID krijg je 10% korting op je behandeling! Dit geldt alleen voor het laten zetten van wenkbrauwen. Handig als je een keer wilt proberen of het verven van je wenkbrauwen of Henna wenkbrauwen iets voor jou is. Als je meer wilt weten over de behandelingen mag je mij ook gerust een bericht sturen via Whatsapp naar 06-83609529. Ik beantwoord graag al je vragen! Om een nog betere indruk te krijgen van wat ik doe, kun je een kijkje nemen op mijn social media. Via Facebook en Instagram post ik regelmatig de resultaten van verschillende behandelingen. Zie ik je daar? Of in mijn beautysalon in Breda?

Geen mascara meer nodig

Als jij iedere dag veel tijd kwijt bent aan het doen van je make-up biedt Lash Lift een goede uitkomst. Door je wimpers te laten krullen en verven zien deze er op ieder moment van de dag intens en vol uit. Hierdoor heb je niet langer een wimperkruller of mascara nodig. Het resultaat blijft ongeveer 2 maanden zichtbaar. Doordat de behandeling niet schadelijk is voor je eigen wimpers, kun je deze na 6-8 weken gewoon weer herhalen.

Plan jouw afspraak in

Wil jij schitterende natuurlijke wimpers die jouw ogen extra laten spreken? Plan dan direct een afspraak in. Prime Beauty & Nails is een gezellige en professionele salon aan huis waar jij terecht kunt voor verschillende wimperbehandelingen. Wil jij jezelf helemaal in de watten laten leggen? Dan kun je ook kiezen voor de styling van jouw nagels. Wij zijn een bekend adres voor acrylnagels in de omgeving van Breda. Na een bezoek aan mijn salon zorg ik ervoor dat jij tevreden en prachtig verzorgd weer naar buiten loopt. Je geniet echt van een momentje voor jezelf. Neem contact op als je nog vragen hebt of plan jouw afspraak direct in. Ik kijk ernaar uit om je te ontvangen in de salon!