Skip to content

Wimperextensions Breda

Wimperextensions omgeving Breda

Met wimperextensions heb jij op ieder moment van de dag schitterende volle en lange wimpers. Hierdoor zie je er stralend uit en heb je een mooie glamour look zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Bij Prime Beauty & Nails kun je de lengte, curve en dikte van de wimperextensions aan laten passen aan je persoonlijke wensen. Daarnaast zijn de extensions praktisch gewichtloos, waardoor je deze niet voelt zitten.

Wekenlang mooie wimpers

Ik gebruik de hoogwaardige producten van London Lash om jouw wimpers te verlengen. Deze breng ik 1-op-1 aan. Je kunt bij Prime Beauty & Nails terecht voor het verlengen, bijvullen en verwijderen van wimperextensions. London Lash is hét professionele merk op het gebied van wimperextensions en de producten zijn proefdiervrij. Na het aanbrengen van de wimperextensions krijg je het borsteltje mee zodat je de wimpers thuis goed kunt verzorgen. Jouw extensions blijven gemiddeld 3 tot 4 weken zitten en de wimperextensions zijn bestand tegen (zee)water, traanvocht, zon en licht. Ook voor een lash lift in de omgeving van Breda kun je terecht bij Prime Beauty & Nails.

De voordelen van wimperextensions

Wimperextensions hebben vele voordelen. Je bent ‘s ochtends een stuk minder tijd kwijt omdat je er al glamoureus uit ziet. Je hebt geen mascara, wimperkrultang of wimperverf niet nodig! Hierdoor hoef je ook niet bang te zijn voor uitlopende mascara bij het sporten of als het regent. Je kunt gewoon sporten, zwemmen, douchen en slapen zonder je zorgen te maken over je wimpers. De wimperextensions zorgen voor een natuurlijke vrouwelijke uitstraling en worden pijnloos aangebracht. Je eigen wimpers krijgen meer volume, dikte en kleur en door de extensions zien je ogen er opener uit. Dit zorgt ervoor dat je een jeugdige uitstraling krijgt. Ik breng de wimpers 1-op-1 aan, dus er worden geen bosjes wimpers bij elkaar geplakt.

Kies voor Prime Beauty & Nails

Ik werk servicegericht en luister altijd goed naar jouw wensen en behoeften. Er heerst een gezellige en ontspannen sfeer in de salon aan huis. Ik zorg ervoor dat jij geniet van het beste resultaat! Niet alleen kun je voor beautybehandelingen terecht bij Prime Beauty & Nails, maar ook voor de styling van jouw nagels. Zo kun je ook acrylnagels in de omgeving van Breda laten zetten tijdens je bezoek aan de salon. Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen. Ik help je graag verder. Weet jij al welke behandeling bij je past? Maak dan direct een afspraak voor jouw schoonheidsbehandeling.